Jiehaaa! Tijd om op te laden!

 

Heerlijk weer, zonnetje erbij, de voorjaarsbloemen bloeien, de bloesems bloeien, de vogeltjes fluiten…….. Kortom, dé ideale tijd om je (weer) op te laden en de start om tot bloei te komen!

 

Elk seizoen heeft iets te brengen. Voor de natuur, maar ook voor ons als mens. Alleen zijn wij ons er meestal niet zo bewust van.

De herfst is het seizoen voor loslaten, de winter voor rust, het voorjaar voor het opladen en de zomer is het seizoen om te mogen stralen en te bloeien. Het voorjaar is nu aangebroken en is het voor ons tijd op te laden, een nieuwe start te maken en te mogen groeien.

 

Hoe laad je nou op?

Er zijn hier diverse manieren voor. De volgende manier vind ik zelf heel fijn en wil deze graag met jullie delen: Opladen begint dat je dat heel bewust gaat doen. Je kunt de warmte en energie van de zon gebruiken om jouw batterij weer op te laden, die is heel krachtig.

Maar ook door te genieten kun jij jouw batterij weer opladen. Geniet van al het moois om je heen, alles wat er gebeurt en groeit en bloeit. Geniet dan heel bewust. Ervaar maar eens wat het met jou doet wanneer jij er bewust van wordt dat de zon jou oplaadt.

Ervaar vooral wat er in je lichaam gebeurt wanneer jij geniet; Wat voel je, wat denk je dan, wat ruik je, wat zie je en wat hoor je? Kortom zet al je zintuigen aan het werk.

 

Word je bewust van alle oplaadmogelijkheden die er zijn en neem die dan ook. Je kunt je niet genoeg opladen. Door jezelf op deze wijze op te laden heb je dubbel profijt: Je hebt een moment van rust (in je hoofd) en tegelijkertijd laad jij je batterij op!

Geniet, vul je hele lichaam met energie, laad helemaal op en je kan er weer tegenaan!