Jongerencoaching

Je weet het even niet meer. Het lijkt wel of je niet meer vooruit kan komen. Alles lijkt zo imponerend en ongrijpbaar. Wat wil je? Wat ga je doen? Wat moet je doen?
Allemaal vragen die maar door je hoofd blijven razen als een wervelstorm. Je weet dat je verder moet, maar je komt geen stap verder. Er lijkt geen duidelijkheid of rust te komen.

 

De overgang van de lagere school naar de middelbare school is voor velen een flinke stap. Ineens wordt er zoveel meer verwacht. En lijkt het ook een stuk minder comfortabel dan de lagere school.

Maar ook de overstap van de middelbare school naar beroepsonderwijs kan overweldigend zijn en ervoor zorgen dat je vastloopt.
En ook al zit je in het tweede, derde of vierde jaar, het kan nog steeds overweldigend overkomen.


Herken je je hierin? 
Lees hieronder meer over het traject of meld je aan voor een vrijblijvend en gratis startgesprek

Traject

Ik kan je helpen. Samen gaan we een traject aan waarin ik je begeleid en je laat zien wat er bij je gebeurt en waarom. De volgende stap is om samen te kijken hoe je jezelf hierin kan ondersteunen en handvatten te vinden om je hierdoorheen te helpen en vertrouwen te geven.

De stappen doen we echt samen. Jij en ik (en jij iets meer dan ik). Ieder mens is anders en heeft zijn eigen stappen en handvatten. Langzaamaan laat ik je de stappen zelf nemen en ervaren dat je alles in je mars hebt, als je er maar op de juiste manier naar kijkt, luistert en naar toe werkt.

 

Een samenwerking met school (je decaan of mentor) is wenselijk vooral als je het vastlopen met name op school ervaart, maar het is niet verplicht.

 

Zie je dit wel zitten en wil je dit aangaan? meld je aan voor een gratis en vrijblijvend startgesprek.

Duur

Een intens traject neemt 3 maanden in beslag. In het begin spreken we elkaar iedere week, daarna kijken we of we het kunnen afbouwen zodat je echt kan ervaren wat het doet en dat je ervaart en merkt dat je het ook zelf kan.
Iedere week 1 uur face to face contact en daarnaast de mogelijkheid tot contact via mail, telefoon of what’s app op afgesproken tijden.

 

Een level up traject neemt 1,5 maand in beslag. Iedere week een face to face sessie met daarnaast contact via mail, app of telefonisch daar waar nodig. In het level up traject wordt meer zelfinzet gevraagd ten opzichte van het intens traject.

 

Een selfesteem boost. Transformeer je negatieve gedachten om in positieve gedachten. In plaats van ‘Ik kan het niet’ naar ‘Ik kan het!’. Van ‘ik ben niet goed genoeg’ naar ‘Ik ben goed zoals ik ben’. Voel je zelfverzekerder , rustiger en sterker.
 In 5 sessies face to face gaan we hiermee aan de slag en krijg je handvatten en tools mee om hiermee aan de slag te kunnen blijven en je te trainen in zelfvertrouwen en positieve mindset.

Kosten

Afhankelijk van het gekozen traject. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de prijs van een traject of wanneer je meer informatie zou willen.