Wie ik ben

Mijn naam is Bianca Berger.  Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Deventer. Mooie stad aan de IJssel.

Van jongs af aan heb ik al de interesse om mensen bij te staan in welke vorm dan ook.

 

Ik ben mijn loopbaan gestart als verpleegkundige en heb meer dan vijftien jaar als operatie-assistente gewerkt. Werk wat ik met veel plezier, passie en toewijding heb gedaan, maar waar ik geen plezier meer uithaalde en in 2017 een carrière switch heb gemaakt en mijn eigen praktijk ben gestart. Eerst als holistisch therapeut/coach en gedurende de jaren heb ik dit uitgebreid met dans (zumba-instructrice) en voeding.

 

Passie is wat ik wil in mijn leven, maar ook in mijn werk.

Dansen en zingen is iets wat ik al van kleins af aan doe en wat ik heerlijk vind. Pas sinds 2021 kwam ik erachter dat ik het dansen en zingen wil gaan toepassen in mijn werk. Ons lichaam is gebouwd om te bewegen en om geluid te maken, wanneer we dit niet (voldoende) inzetten gaat ons hele lichaam protesteren. Of het nu fysiek is of mentaal.
 

Naast de passie is interesse een belangrijk aspect in mijn werk. Mijn interesse is gestart met de anatomie van de mens, vervolgens gegaan naar de psychologie en momenteel gaat deze, naast nog steeds de voorgaande punten, ook uit naar de fysiologie van de mens.
Ik werkte altijd al vanuit een holistische visie (de mens in zijn totaliteit bekijken). Maar ik kan ze nu ook daadwerkelijk allemaal zelf in de praktijk toepassen.

 

 

Sterke punten van mijzelf die ik inzet tijdens de therapie zijn: empathie, intuïtie, analyserend vermogen

 en rust. Je kunt van mij een open, eerlijke, respectvolle en positieve houding verwachten.

Verdere informatie over opleidingen en werk kun je lezen in mijn CV of via de linkedin link onderaan deze pagina.