Wie ik ben

Mijn naam is Bianca Berger.  Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Deventer. Mooie stad aan de IJssel.

Van jongs af aan heb ik al de interesse om mensen bij te staan in welke vorm dan ook.

 

Ik ben verpleegkundige en heb meer dan vijftien jaar als operatie-assistente gewerkt. Werk wat ik met veel plezier en toewijding heb gedaan, maar waar ik nu mee ben gestopt om meer tijd met mijn twee kindjes te hebben en om me meer te kunnen focussen op mijn praktijk. Wat ook een reden dat ik ben gestopt als operatie-assistente is dat de focus op de mens/patiënt weg is. Daar is gewoon geen tijd meer voor door alle regels en druk die wordt opgelegd. Want het werk op zich is heel mooi en leuk om te doen.

 

Waarom dan nu coach/therapeut?

Wat ooit begon met een fascinatie en interesse in het menselijk lichaam en dan met name de anatomie. Is dat in de loop van de jaren uitgebreid naar een holistische fascinatie en interesse. Ik ervaarde steeds meer, ook tijdens mijn werk als operatie-assistente, dat lichaam en geest niet los van elkaar gezien kunnen worden. En al helemaal niet los van elkaar behandeld kunnen worden.

Ook merkte ik om mij heen dat er steeds meer mensen vastlopen of uit balans zijn en niet de stap durven

te nemen om hulp te vragen. Dat die drempel ontzettend hoog is.

Ik wil hier graag verandering in brengen. De taboe verminderen en mensen, op de manier die bij hen past,

bijstaan in hun persoonlijk proces. 

Ik zie het als het onderhoud van je auto, daarmee ga je ook naar de garage wanneer er iets mee is. En zo gewoon als het brengen van je auto naar een garage is, hoop ik ook dat het zo gewoon wordt voor iedereen om naar een coach of therapeut te gaan en weer op weg geholpen wordt. Dit voorkomt zoveel problemen, zowel mentaal als fysiek!

 

Sterke punten van mijzelf die ik inzet tijdens de therapie zijn: empathie, intuïtie, analyserend vermogen

 en rust. Je kunt van mij een open, eerlijke, respectvolle en positieve houding verwachten.

Verdere informatie over opleidingen en werk kun je lezen in mijn CV of via de linkedin link onderaan deze pagina.